hits

Et mysterium....

Hei.

Da har vi fått svar på blodprøvene til Selma som ble sendt til Tyskland.

Ikke så mye nytt nå heller, men det som gjorde meg glad var at det ikke var tegn til kreft, bare inflamasjon.

Nå er ikke det bare bare heller, men i samråd med spesialistene avventer vi litt medisinering ( kortison) siden hun er så bra nå.

Det er mye bivirkninger med kortison og ikke alle tåler det like godt, men hvis hun viser tegn til sykdom igjen så prøver vi selvfølgelig medisinering.

Det har jo kommet og gått denne sykdommen hennes, og det tyder på at det er noe autoimmunt.

Det blir spennende å se om det dukker opp igjen mot neste løpetid. Da vil vi vurdere å fjerne livmor og eggestokker for å se om det kan ha en positiv effekt.

Vi skal være litt forsiktig med mosjonereing av Selma. Ikke de mest hasardiøse turer, men det pleier vi jo ikke heller. Vi er på tur hver dag, men ikke i timevis. Vi er heldig som bor ved skauen, og at jeg kan ha de løse der. Da kan de regulere litt selv hvor mye de vil løpe.

Jeg slår meg litt til ro nå med at vi ikke kommer helt til buns i hva Selma feiler. Jeg tror det meste som kan gjøres for å finne det ut er gjort.

Gleder meg over at hun er bedre nå, og holder nøye øye med enhver forandring med henne. Så må vi ta det derfra.

Ha det fint så lenge

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hunderandistrikkeblogg

hunderandistrikkeblogg

63, Arendal

Jeg er en dame på 61 år. Jeg bor i Arendal og er noe over middels interessert i hunder. Jeg har nå 3 stk, 1 Chihuahua hanne, Samson, han er 8 år. En Shetland Sheepdog tispe, Selma som er 4 år - og hennes valp Vilja som ble født 10.jan 2014. En katt, Anton, som er adoptert fra Dyrenes Hjelper, og en ragdoll katt Alfred som er 2 år. Mye av min tid går med til dyrene, men jeg har også en annen hobby, jeg strikker... alt mulig, til dame,herre, barn og hunder. Jeg strikker på bestilling, så bare ta kontakt. Her vil jeg skrive smått og stort om hundene (og kattene), og legge ut bilder av ting jeg lager.

Kategorier

Arkiv